Sunday, September 06, 2009

mu oma privaatne draamafestival

kuivõrd tartus algas draamafestival, ent mina kavatsen hoopis helsinkisse kirjutama sõita, siis tegin väikse ennetava ja kompenseeriva virtuaalse jalutuskäigu nii mõneski möödunud aegade teatrisaalis

tagasi nädala pärast. ikka veel pooleli: merilai, gastev, postdoki projekt, utopianismi artikkel, üks intervjuu, üks esseekommentaar. all work and no play makes jack a dull boy.

ja varsti võiks pooleli olla uus thomas pynchon. promovideo siin. ei jõua ära oodata. ei tohigi jõuda.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

väga äge link neile mahajäetud teatrisaalidele. kas ei võiks ka eestis leida küllalt sarnaseid saale. vanad kultuurimajad jne. muuseas sellest julia solisest oli meil linnaseminaris juttu, ta on mingi NY juhtiv urban explorer, eriti NY igatsorti maaaluste käikude spetsialist.
nende teatripiltidega tuli meelde üks vaapo vaheri lugu kellestki nõukogude teatristaaritarist, keda stalin ühel hetkel taga kiusama hakkas, nii et too enam lavadele ei pääsenud. ja kui ta kunagi aastakümnete järel üksinduses vana naiena suri, siis avastati tema kodust tilluke, kuid korralikult ehitatud ja dekoreeritud teatrilava, kus ta kõik need aastakümned iseendale mänginud ja laulnud oli.

7:56 PM

 
Blogger Mai said...

خدمات راس الخيمة و الفجيرة
صيانة مكيفات ماديم الفجيرة
صيانة واصلاح مكيفات جنرال راس الخيمة

7:53 PM

 

Post a Comment

<< Home